Vés al contingut
Educador Social

L'Albert forma part de V-Tools, un projecte integrat dins la Cooperativa, que treballa l'alfabetització digital, en tant és capital per a la societat moderna.

 

Les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) s’estan convertint en un aspecte cada vegada més fonamental de les nostres vides quotidianes. Formar als membres de la comunitat és crucial per a assegurar la igualtat d’oportunitats i la inclusió digital, millorar l’ocupabilitat i l’educació, fomentar l’accés a informació i serveis, i estimular la innovació i el creixement econòmic.

 

V-tools treballa per la comunitat des de l'àmbit digital. 

És crucial abordar la necessitat de reactivar la participació de les joves invisibles, que es troben en situació de risc d’exclusió social, per reintegrar-les com a ciutadanes actives a la societat i promoure la seva inclusió en els àmbits laboral i educatiu. En molts casos, les joves perden la motivació per participar en la societat i això pot portar a la pèrdua d’oportunitats, afavorint situacions de vulnerabilitat i exclusió.

El nostre programa formatiu està dissenyat específicament per a joves i els proporcionem suport individualitzat per millorar les seves habilitats i competències digitals, ampliar les seves oportunitats en l’àmbit laboral i educatiu, i fomentar la seva reintegració a la societat com a ciutadanes actives i participatives en el seu territori.

Al mateix temps, volem posar un fort èmfasi en fomentar la participació de les noies en el sector TIC, assegurant una igualtat d’oportunitats i tracte, i creant espais inclusius i respectuosos amb la diversitat de gènere.

Contact Info
Education
Màster en Mindfulness i psicoteràpia. Universitat de Barcelona. 2020
Grau d'educació social. Universitat de Barcelona. 2018
Agent d'innovació social i digital. TEcnocampus. 2022
Innovació social
100%
Escolta activa
80%
Creativitat
70%

Educador social apassionat de l'educació, especialitzat en Innovació Social Digital. Defenso fermament que l'educació pot transformar la societat i estic compromès a fer canvis significatius en la comunitat. Em considero una persona innovadora, sempre buscant noves formes d'abordar els reptes educatius i desenvolupar estratègies efectives per a l'aprenentatge.

Valoro treballar en equips multidisciplinaris i col·laborar amb altres professionals per crear solucions innovadores. Crec tenaçment en el poder de la ciutadania
per generar canvis positius i considero l'educació com una peça clau per fomentar la participació activa de cada individu en la societat.

 

 

 

La Diana i l'Albert conformen una UNI. Això significa que la seva forma de participar a la cooperativa és la d'UNITAT DE NEGOCI INDEPENDENT.

Les UNI gestionen el seu projecte dins el si de la cooperativa amb molta independència i de forma autònoma. La cooperativa facilita la gestió comptable, laboral i administrativa i dóna el necessari suport jurídic a les UNI i aquestes faciliten serveis o recursos per un valor de mercat similar. Així creem projectes més sòlids, que posen al centre la confiança mútua i la intercooperació, i afavoreixen la viabilitat a llarg termini.