Vés al contingut
Diana Perdomo Valentín
Productora Audiovisual

Sóc una persona entusiasta i compromesa amb l'aplicació de la tecnologia per al desenvolupament social. La meva trajectòria professional s'ha centrat en la recerca de solucions innovadores que promoguin el benestar de la comunitat i millorin la qualitat de vida de les persones.
Al llarg de la meva carrera, he treballat en projectes que integren tecnologia i responsabilitat social, explorant el potencial de la digitalització per a generar un canvi positiu, identificant oportunitats en les quals la tecnologia pugui contribuir a superar desafiaments socials, fomentar la inclusió i promoure la igualtat d'oportunitats.
El meu enfocament principal ha estat la Innovació Social Digital, utilitzant eines tecnològiques i plataformes digitals per a dissenyar solucions creatives i sostenibles. He col·laborat amb equips multidisciplinaris per a desenvolupar projectes que abordin problemàtiques socials, com l'accés a l'educació, empoderament de comunitats  desfavorides i promoció de la participació ciutadana.

Contact Info
Education
Agent d'Innovació Social Digital. Tecnocampus
Producció audiovisual i d'espectacles. Escola de mitjans audiovisuals EMAV
CFGS ESCULTURA - ARTS PLÀSTIQUES. Escola Superior d'Art i Disseny La Massana
Producció Audiovisual
100%
Innovació Social Digital
80%
Noves Tecnologies
70%

La Diana s'ocupa de l'alfabetització digital a la cooperativa. Juntament amb l'Albert, conformen el projecte V-Tools (https://www.v-tools.es/). Es tracta d'un projecte d’Innovació Social Digital que treballa per assolir l’autonomia, la inclusió i el desenvolupament de les persones en l’àmbit social i laboral. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la comunitat, utilitzen tecnologies digitals i adopten pràctiques econòmiques sostenibles. 


Treballen mà a mà amb la comunitat per a identificar i abordar desafiaments socials i econòmics, fomentant la participació activa de totes les persones en el procés de presa de decisions.


Busquen generar un impacte positiu en el teixit social i l’economia local, treballant en col·laboració amb altres cooperatives i organitzacions per a aconseguir un futur millor.

Formen part d’un moviment global d’Innovació Social Digital, i estan orgulloses de poder contribuir a un futur més sostenible i col·laboratiu.

A l’hora de dissenyar els projectes es basen en la estratègia de la Quàdruple Hèlix per fomentar la innovació, la sostenibilitat i el benestar social. Aquesta estratègia implica la col·laboració estreta entre la Ciutadania, l’Empresa, l’Administració Pública i els Centres de coneixement per generar sinergies que afavoreixin el desenvolupament econòmic i social, promoguin la inclusió social i fomentin la sostenibilitat. La participació activa de la ciutadania la considerem fonamental per aportar una perspectiva diversa i ajudar a definir solucions innovadores i efectives als problemes que afecten la comunitat.